Sunday, October 20, 2013

Family Day PSYCH.. :)

Assalamualaikum..
                 hehehe...ari ni ada family day untuk psychology punya course..fun..walaupun aku tak join aktiviti sukaneka..hahaha..mengelat...choi..sampai hati cakap aku mengelat..hahaha..tak berapa sihat..tiba-tiba dah mai sakit pening nak muntah..spoil betul la..baru je nak have fun..hari ni aku tak berpeluh langsung..nampak tak betapa tak sihatnya..hehehe..before nak cerita lebih lanjut pasal family day ni, ak nak cakap..ehh..salah..tulis.. aku nak tulis yang aku ni jadi AJK pendaftaran untuk family day ni. and dalam course psychology ni ada 5 batch..sebab kos ni baru lagi kat sini..student sem 5 namanya primera, sem 4-sophomore, sem 3- the genezens, sem 2- rapat and kami sem 1 adalah auriolus..hehehe..hebat kan nama-nama batch psychology ni..hehehe..gempak..mantap..ahakkss..kat bawah ni ada gambar2 yang aku sempat snap masa family daytadi..tapi tak jelas sangat la..ambik dari jauh la katakan..


 ni tengah ready utk first game..nk catwalk semua ni...

 yang ni tengah ready utk game ke berapa ntah..passing tepung guna sudu..


 yang ni tengah tunggu game yang super ekstrem..hahaha..celup tepung..apa yang celup tepung?? muka hangpa semua la..nasib tak sediakan kuali..kalau tak terus boleh goreng..

 semua orang dah penat main..aku penat tengok..hahaha..tengah rehat la semua ni..lepas semua dah basah kena hentam ngan belon air..

 yang ni AJK aktiviti..diorang kena kemas dewan yang dah basah ni..hehehe...kalau tengok orang kat belakang yang tengah mop tu,yang tu abang Kooi..pengarah program ni..rajin betul dia buat kerja..

 sempat lagi posing dua orang ni..ni classmates aku..

 yang ni aku snap masa abang Kooi khusyuk buat kerja..abang Kooi ni,semua kerja dia nak buat..tak pernah jumpa pengarah program yang rajin macam dia..biasanya pengarah program mengarah je orang buat kerja..hehehe..jangan marah ye sape-sape yang pernah jadi pengarah program...sampai satu tahap berebut mop ngan sorang akak tu..ish..ish..ish..rajin betul dia buat kerja..

 ni banner yang dibuat oleh protokol..

ni penyampaian hadiah utk setiap group..ada 10 group..aku group no 1 dan ini adalah ketua group kami..

selesai sudah sesi menunjukkan gambar..ahakkss..hari ni walaupun penat,but fun..walaupun tak main,tapi still fun..sampai sini dulu coretan kali ni..sampai ketemu lagi..Assalamualaikum.. :)

4 comments:

  1. mmg gempak lh ko punyer nama batch..terbelit lidah aku nk sebut..hahaha

    ReplyDelete
  2. tgk org la..hahaha..itu semua hasil idea wesmorlan banding.. :)

    ReplyDelete